Rabatt hos Bodystore och tips på vad jag handlar där

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Jag betalar gärna bra för produkter av hög kvalitet. Det innebär dock inte att jag inte älskar att fynda emellanåt. En butik jag ofta beställer från är Bodystore. Där laddar jag upp med ekologiska livsmedel, städartiklar och andra förbrukningsvaror. Jag brukar passa på att handla när de har 20 % på hela sortimentet, vilket de har med jämna mellanrum, och det har de just nu. Med koden START20 får du 20 % rabatt på ett helt köp till och med 2/2.

Ekologiskt och naturligt till bra priser

Jag har handlat från Bodystore i många år. När jag började få upp ögonen för ekologiskt var det ett perfekt ställe att utforska nya produkter. Jag har både varit nöjd med deras service och deras priser. De har ofta bra kampanjer, även när de inte har rabattkoder, och om du är student har du en stående rabatt via Studentkortet. De har till exempel ofta bra priser på märken som Kung Markatta och Urtekram. Jag gillar verkligen deras produkter och laddar gärna upp skafferiet så att man alltid har något hemma.

Det här beställer jag från Bodystore

Jag har vissa produkter som jag regelbundet beställer från Bodystore. De har till exempel äppelcidervinäger och kilopåsar med bikarbonat som jag använder till allt från hårtvätt till städning. De har även Get Raws raw bars som jag älskar. Det är såklart billigast att göra raw bars själv men när jag inte gör det känns det toppen att köpa storpack. Vissa raw bars kan vara ganska trista. De här är dock så goda att jag gärna väljer dem istället för ”vanlig” fika. Att de dessutom är veganska och ekologiska gör det bara ännu bättre. De slinker ofta med i väskan när jag sitter på universitet och pluggar och jag sparar ändå en del pengar på det jämfört med att köpa något på stan.

Jag fyller även på skafferiet med basvaror när det erbjuds rabatt hos Bodystore. Det blir ofta bönor, hela tomater på burk och kokosgrädde från Kung Markatta och stora flaskor olivolja från Urtekram. Ett av mina favoritsnacks är grillade kronärtskockor som jag gärna beställer hem när det är lite billigare än vanligt. De här är mina favoriter. Jag gillar även att fylla på med Pukkas teer som går åt snabbt här hemma.

Bra mat behöver inte vara dyr

Som jag har sagt innan: Om det är något jag tycker är väl värt att lägga pengar på så är det mat. Med det sagt så behöver bra mat inte vara dyr. Genom att bunkra upp med linser, bönor, råris, tomater, kryddor och andra basvaror så kan du ha i princip allt till en måltid hemma. Det går dessutom att göra näringsrika rätter som inte kostar hur mycket som helst. Jag inspireras ofta av Portionen Under Tian när jag vill ha tips på enkel, billig och god mat.

Att ladda upp med basvaror när det är rabatt hos Bodystore har hjälpt mig att dra ner mina matkostnader. Det har även gjort att jag planerar bättre. Hur gör du för att hålla nere kostnader utan att tumma på kvaliteten?

Lästips: Dra ner på matkostnader och minska matsvinn

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *