Lunch och inspirerande samtal med fina Lin

I torsdags begav jag mig till Malmö och åt lunch med fantastiska Lin i Västra Hamnen. Lin och jag lärde känna varandra på Yves Rochers event i Helsingborg och jag är SÅ glad över det! Det är så härligt med personer som det känns som att man har känt hela livet trots att man nyss har träffat. Lin är verkligen en sådan person för mig. Hon är så inspirerande, klok och ger mig hela tiden nya idéer och tankar. För att inte tala om hennes fantastiska mat! Lin är nämligen matkreatör och en fantastisk sådan. Spana in hennes Instagram för att få nya idéer (och bli både hungrig och sugen flera gånger om dagen).

Sallad från Holy Greens och ett dopp i havet

Lin hade tagit med sig sallader från Holy Greens som vi åt med utsikt över havet i Västra Hamnen i Malmö. Så härligt! Vi satt och pratade länge, åt och drack kaffe innan vi tog ett dopp från bryggan. Jag älskar att bo i Lund men om det är något jag saknar med att bo i Malmö så är det just närheten till havet. Det är svårslaget att kunna ta ett snabbt dopp för att svalka sig i värmen.

Det är även fantastiskt med luncher som aldrig tar slut för att man alltid hittar nya saker att prata om. Jag och Lin satt och pratade även efter badet och vi hade nog kunnat sitta hela dagen. En av de bästa sakerna med mitt jobb är alla fantastiska kvinnor jag får träffa. Det ger mig så mycket ny energi, inspiration och kreativitet. Frilanslivet kan lätt bli ensam så jag är så tacksam över att få hitta gemenskap med andra. Att kunna lyfta och peppa varandra.

Är du frilansare eller egenföretagare? Har du personer i ditt nätverk som ger dig ny pepp, inspiration och energi?

Lästips: Att ha semester utan att faktiskt ha semester

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *