Hållbara presenter: Second hand-fyndade gåvor till vår nyblivna 3-åring

Jag kan verkligen inte förstå att det är tre år sedan jag blev mamma för första gången. Det känns verkligen alldeles overkligt… Oavsett så har jag insett det tillräckligt för att fundera på medvetna gåvor till min lille / store goding och jag hittade ett gäng saker som förhoppningsvis kommer komma till stor glädje. Vi har försökt ta bort en hel del fokus från presenter kring både jul och födelsedagar för att få våra barn att känna att det viktiga är att vi umgås, äter gott och gör något kul tillsammans. 

Jag fyndade en skinnjacka, en kofta från Polarn o. Pyret och ett par blå sneakers från Converse via Sellpy som fick bli presenterna till hans stora dag. Allt slogs in i återbrukat och återanvändningsbart material som en linnehandduk, återbrukat papper, sparat snöre och en tygservett. Efter att han har öppnat dem kommer jag att spara allt för framtida paket. Det känns fint att saker kan få komma till användning om och om igen.


1 Comment

  1. Pingback: Hållbara presenter till vår treåring - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *