Get unstuck! Ett tre veckors coachingprogram för dig som vill nå dina mål.

– Reklam för egen verksamhet –

Det är äntligen dags! Om du följer mig på Instagram så har du säkert sett att jag har hintat om coaching i nytt format och nu kan jag äntligen dela med mig av mitt nya program.

Get Unstuck är ett program för dig som vill sätta hållbara mål utifrån vem just du är, ditt liv och dina förutsättningar. Det hjälper dig att komma vidare, jobba dig igenom dina hinder och skapa livet du drömmer om. Om du känner att du ofta fastnar, att du strävar efter mål som inte är dina egna och att du lätt tappar motivationen och fokuset så är det här programmet för dig.

Under Get Unstuck kommer du få verktyg för att:

  • Sätta hållbara mål utifrån dina värderingar och vad som faktiskt är viktigt för dig
  • Hantera hinder och motgångar på ett konstruktivt sätt
  • Prioritera din tid och sluta prokrastinera
  • Jobba smartare, inte hårdare

Det här ingår i programmet:

  • Tre gruppsamtal med guidade övningar som hjälper dig att komma fram till vad som faktiskt är ditt drömliv. Och vad du behöver för att ta dig dit.
  • Tre workbooks med praktiska övningar och guider som hjälper dig att sätta mål som känns meningsfulla och inspirerande.
  • Stöd och uppföljning via Q&As och röstmeddelanden så att du faktiskt kan skapa förändring. Och så att du inte behöver göra det ensam.

Den här omgången pågår från 27 november till 17 december och gruppsamtalen är varje lördag de veckorna klockan 10.00. Till och med 11 november kan du boka en plats på programmet för early bird-priset 2222 kronor (ordinarie pris 3333 kronor), så haffa din plats nu om du känner att det är rätt för dig:

Har du några frågor kring programmet? Skicka ett mail till tess.waltenburg@gmail.com så hör jag av mig med svar inom kort.

Lästips: Strukturera och organisera ditt liv för att frigöra tid och energi

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *