Strålningsreducerande hörlurar och filt från Happiears

– I samarbete med Happiears

Hur ofta tänker du på strålningen från din mobil, dator eller surfplatta och vad du kan göra för att skydda kroppen mot det?

Jag jobbar hemifrån som många andra just nu och det blir många stunder med datorn i knät uppkrupen i soffan. Därför har jag skapat en ny vana: Att lägga min filt från Happiears mellan mig och datorn. Den är tillverkad av ekologisk bomull med en undersida av silvertrådar som reflekterar bort strålningen från mobilen, surfplattan eller laptopen från kroppen. Perfekt för oss som gillar att ha laptopen i knät när vi jobbar eller barn som sitter med surfplattor.

Jag använder även mina strålningsreducerande hörlurar från Happiears dagligen. De både sänker strålningen upp till örat med 98 % och har väldigt bra ljud. Något som betyder mycket för mig är att Happiears både tänker på hälsa och hållbarhet. Filten kommer till exempel endast i ett svanenmärkt pappersomslag och hörlurarna kommer i en smart återanvändningsbar förpackning som gör att de kan hålla länge. Att hörlurarna dessutom är snygga och filten väldigt mysig är en väldigt uppskattad bonus.

Jag är supernöjd med de här produkterna och tror att ni hade gillat dem också. Med koden TESS20 får du 20 % rabatt i webbshoppen hos Happiears. Filten och hörlurarna finns dessutom i ett förmånligt paket till dig som vill komma igång och surfa smartare och säkrare.

1 Comment

  1. Ulrika 15 april, 2023 at 13:49

    Stort tack för tipset, viktigt inlägg MEN länkarna till butiken funkar inte 🤔

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *