En slottsweekend på fantastiska Kronovalls Vinslott

Man behöver verkligen inte åka långt för att ta del av fantastiska upplevelser. Förra helgen fick vi äntligen tillfälle att åka på vår bröllopspresent som vi fick när vi gifte oss för tre år sedan: En slottsweekend på vackra Kronovalls vinslott. För oss som bor i Lund tar det cirka 45 minuter att åka dit och det är verkligen värt det.

I paketet vi fick ingick otroligt mycket. Vi fick bo i ett väldigt mysigt rum med utsikt över trädgården. Väl där bytte vi om innan vi deltog i slottvandring med bubbel följt av vinprovning och femrätters middag med vinpaket. Det hände mycket hela tiden men schemat kändes inte stressat. 

Vi njöt verkligen av hela vistelsen, och det var extra härligt att som småbarnsförälder få sova en hel natt och vakna av sig själv. Sedan gick vi rakt ner till en fantastisk frukostbuffé i en av deras vackra salar. Frukosten var makalöst god och innehöll många härliga lokala, ekologiska råvaror. Mums!

När vi hade checkat ut tog vi en promenad i det vackra närområdet. Där hade jag inte tackat nej till att bo… Det var krispigt väder och härliga höstfärger. Om ni har funderat på att åka på weekend här i Skåne kan jag varmt rekommendera Kronovalls vinslott. 

I den här vloggen får ni följa med på vad vi gjorde under helgen:

1 Comment

  1. Pingback: En hållbar jul utan stress - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *