Hållbart mode: Bohemisk outfit med second hand-fynd och detaljer i brunt och mörkgrönt

Jag har lärt känna otroligt många kreativa, inspirerande personer genom åren som även har blivit mina vänner. En av dem är Mathilda Ahlberg som jag har plåtats av och känt i ungefär sju eller åtta år nu. Det är galet hur fort tiden går! När vi lärde känna varandra gick vi båda i gymnasiet och hade precis börjat utforska våra kreativa banor och vi är fortfarande ett grymt team. 

När hon hälsade på mig senast tog vi oss in till stan här i Lund och plåtade murriga, rockiga bilder i kulturkvarteren. Den bohemiska outfiten jag har på mig är en mix av flera härliga second hand-fynd. Jag har verkligen börjat uppskatta hattar och har hittat två stycken begagnade den senaste tiden: Den grå ni ser på bilden som jag fyndade på Stadsmissionen i Stockholm och en svart som jag hittade på Emmaus i Malmö. 

Den mörkgröna sjalen är ett Tradera-fynd som jag gjorde för ett par månader sedan. Jag älskar att den är så stor att den verkligen går att svepa in sig i. Bootsen är fyndade från Sellpy och handväskan är från min favoritbutik här i Lund: Erikshjälpen Second Hand på Öresundsvägen. Om ni har sett min vlogg om mina senaste second hand-fynd så känner ni nog igen den därifrån. 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *