Älskade Malmö, jag har saknat dig.

Den här veckan har jag varit i Malmö för första gången på flera månader och det känns helt fantastiskt! Jag får så mycket inspiration av miljöombyte, vackra platser, god mat och trevligt sällskap. Lund må vara en mysig stad men mitt hjärta kommer alltid klappa lite extra för Malmö. I onsdags träffade jag fantastiska LindaRuths och åt lunch. Det var första gången jag var där och det var supertrevligt. Jag kan varmt rekommendera ett besök om du har vägarna förbi, men ett tips är att boka bord om du vill äta lunch då det var fullt när vi var där.

Vi delade på några olika rätter för att testa lite av varje från menyn. Allt var jättegott och det passade perfekt att göra så i och med att vi satt och pratade länge. Jag har inte träffat Linda på flera månader, jag minns knappt när vi sågs senast, och det gav mig så mycket ny energi. Tiden bara sprang iväg, som den ofta gör när man har fina samtal, och helt plötsligt var det eftermiddag. Jag är så tacksam över att ha personer i mitt liv som jag kan prata med om allt möjligt även om vi inte ses så ofta.

Efter lunchen satte jag mig på härliga Noir, jobbade och tog en kaffe. Det känns verkligen fantastiskt att en så stor del av mitt jobb går att göra från nästan vilken plats som helst. Att jag kan sätta mig på ett café, jobba fokuserat och hitta ny inspiration. Noir är ett riktigt trevligt ställe med gott kaffe, olika frukost- och lunchrätter, kakor och annat smått och gott. Jag kan varmt rekommendera ett besök där om du inte har varit där innan.

Hur har din vecka varit hittills?

Lästips: Staycation i Malmö

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *