Min egen lyckas smed – En workshop för dig som är redo att äga ditt liv

Är du redo att sätta dig i förarsätet i ditt eget liv? Har du tröttnat på att känna att du står och trampar på samma ställe? Att du aldrig kommer någon vart och att du inte riktigt vet varför? Då är du varmt välkommen att boka din plats på Min egen lyckas smed – En tre dagar lång workshop, 11 – 13 juli, som ger dig verktygen och insikterna du behöver för att börja skapa positiv förändring här och nu.

Vi har tagit fram en workshop som innehåller allt det vi skulle ha velat få när vi började vår resa. De där tipsen, tricksen och verktygen som hjälper en vidare när man känner sig fast. Så att man aldrig behöver känna sig maktlös i sitt eget liv. Under de här tre dagarna kommer du att få redskapen att skapa livet du drömmer om, steg för steg, på ett sätt som faktiskt är hållbart för dig.

Min egen lyckas smed är en workshop för dig som vill…

 • Sluta vänta på tillåtelse eller någonting utanför dig själv för att börja bygga ditt drömliv.
 • Bygga upp vanor som är hållbara för dig.
 • Se dina förutsättningar som en styrka.
 • Spendera på det som faktiskt är viktigt för dig och dra ner på allt annat.
 • Hitta dina fallgropar och guida tillbaka dig själv utan skam och skuld.
 • Bryta ner dina drömmar i konkreta mål som faktiskt tar dig framåt.
 • Se pengar som ett verktyg och ett bränsle för att skapa livet du drömmer om.
 • Hitta din ”prime time” och våga vila.
 • Hitta överflödet i ditt liv här och nu.

Är du redo att ta kommando över ditt eget liv? Boka din plats till early bird pris på 777 kronor med koden earlylycka nu (ordnarie pris 888 kronor):

Vi som kommer guida dig hem till det som faktiskt är viktigt för dig är…

Ida Herbertsson – Investerare by day och coach inom sexualitet och money mindset by night. Eller något i den stilen. Ida har lärt andra att läka relationen till sina pengar, sin sexualitet och sitt liv under flera års tid. Och hon är även grym på att visa hur allt hänger ihop. Genom att se det andra inte ser ger hon dig nya perspektiv på din situation som hjälper dig att nå nästa nivå.

Tess Waltenburg – Varumärkesnörd, human design coach och etnolog. En av Tess bästa frågor är ordet ”Varför” med frågetecken efter. Hon har många års erfarenhet av att utmana normer, vrida och vända på saker som andra ser som problem, visa andra att det är möjligt att leva sitt liv på egna villkor och hjälpa andra att skapa förändring i just sina liv.

Praktisk information + Frågor & Svar

Är du nyfiken på Min egen lyckas smed och vill veta mer? Här är några frågor och funderingar som vi har fått in hittills:

 • Måste man vara med live? Vi uppmuntrar så många som möjligt att vara med live då det ger ett annat commitment men det går hur bra som helst att kika i efterhand om man inte kan. Inför våra Q&A sessioner har alla deltagare möjlighet att skicka in frågor i förväg som vi tar upp.
 • Har man tillgång till materialet i efterhand? Ja! Du har tillgång till materialet och FB-gruppen ett halvår efteråt så att du kan komma tillbaka till det vi har gått igenom i lugn och ro.
 • Händer någonting när man har signat upp innan workshopen börjar? Du kommer få ett mail med information om hur allt kommer att gå till samt tillgång till ett FB-community. Sedan händer även ett skifte inombords redan när du väljer dig själv. Att du investerar i dig själv och visar dig själv att du är viktig.
 • När är workshopen? 11 juli: Workshop 09.30 och Q&A 19.00. 12 juli: Workshop 09.30. 13 juli: Workshop 09.30 och Q&A 19.00.
 • Var är workshopen? Online via Zoom.

Har du några ytterligare frågor? Tveka inte att höra av dig till oss på Instagram (Idas konto & Tess konto) så hör vi av oss.

Lästips: ”Men om jag lyssnade på mig själv så skulle jag bara äta chips hela tiden”

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *