5 härliga recept du kan göra med Young Livings startkit

– Det här blogginlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living –

Ett skepp kommer lastat med härliga DIY-recept! Sedan jag började jobba med Young Livings produkter har jag verkligen känt ny kreativitet och inspiration. Därför har jag bland annat testat mig fram bland olika recept man kan göra med deras startkit. Young Livings startkit är ett superhärligt paket med hela 12 olika eteriska oljor. Det finns allt från fräscha oljor med uppiggande egenskaper till grundande och avslappnande oljor och användningsområdena är så gott som oändliga. Här kommer ett gäng recept och tips på vad du kan använda dessa fantastiska oljor till:

Kroppsskrubb med kokossocker och Copaiba

Den här härliga kroppsskrubben är gjord med kokossocker, kokosolja och den härliga eteriska oljeblandningen Copaiba. That’s it! Det är alltså en helt naturlig skrubb utan onödiga tillsatser. Dessutom doftar den magiskt. Blanda 1 dl kokossocker med 1 dl kokosolja och droppa i några droppar Copaiba. Sedan är du klar och kan ge kroppen en riktigt lyxig peeling!

Burken jag har använt är en Ghee-burk från Kung Markatta som jag har tagit bort etiketten på. Det är en superbra burk att använda till allt från DIY till rester och mellis om du frågar mig. Tips!

Muskelbalsam med Panaway

Det här är ett superenkelt men grymt bra muskelbalsam. Du behöver bara kokosolja och den eteriska oljeblandningen Panaway. That’s it! Så himla enkelt och så himla effektivt. Jag smälter kokosoljan, häller den i en burk och droppar i tre droppar Panaway. Sedan rör jag runt och ställer den i kylen. Smörj in det på trötta och ömma muskler vid behov.

Vem behöver muskelbalsam med onödiga tillsatser när det är såhär enkelt att göra eget?

Avslappnande badsalt med Stress Away och Lavender

Jag ÄLSKAR att bada och det ger mig så himla mycket livskvalitet framförallt under hösten och vintern. Jag har i princip alltid i epsomsalt som innehåller magnesium för att koppla av och hjälpa ömma muskler. Det blir dock snäppet lyxigare om man använder det i badsalt med eteriska oljor. Här har jag valt att använda Stress Away och Lavender från Young Livings startkit som är en alldeles underbar oljeblandning.

Jag häller helt enkelt upp mängden epsomsalt jag vill ha i en skål, droppar över oljorna och rör runt ordentligt tills oljorna har blandats in i saltet. Sedan förvarar jag det i en burk i badrummet som räddaren i nöden för ruggiga höstkvällar. Mmmm!

Städbikarbonat med Lemon och Thieves

Om du vill städa giftfritt är det här ett underbart tips! Genom att blanda bikarbonat med Lemon och Thieves får du en enkel och effektiv städprodukt som doftar ljuvligt. Skrubba in den i badrummet, i vasken i köket eller på andra ställen som annars kan vara svåra att få rena. Det är ett så himla härligt och naturligt sätt att få riktigt rent.

Thieves och Lemon är en riktigt härlig doftkombination som även gör sig bra i diffusern eller i varm dryck om du väljer att köpa Young Livings plusoljor för matlagning. Perfekt att ha hemma inför hösten och vintern!

Roller med Di-Gize för känsliga magar

Oljeblandningen Di-Gize som finns med i Young Livings startkit är fantastisk för känsliga magar. Genom att blanda en roller med den har du alltid den nära till hands när du behöver stötta magen. Detta är även en fantastisk stöttning vid mensvärk. Gör en stor och en liten roller så att du alltid kan ha med en i väskan.

Att göra rollers är ett enkelt sätt att få dina eteriska oljor att hålla länge. Det är lätt att tänka att eteriska oljor av hög kvalitet är dyra vid en första anblick. Men i och med att de är av bra kvalitet behövs otroligt lite för att de ska få effekt. Jag använder fem droppar eterisk olja i en vanlig roller och fyller upp resten av rollern med ekologisk kallpressad jojobaolja. Ett perfekt DIY antingen till dig själv eller någon du tycker om!

Vill du beställa ett startkit? Eller är du sugen på att gå med i Young Living Essential Rewards? Gå in via den här länken där mitt ID (30566712) redan är ifyllt om du redan är säker eller skriv till mig på DM på Instagram om du har några frågor eller funderingar. Att beställa ett startkit och gå med i Young Livings Essential Rewards är verkligen ett härligt och enkelt sätt att gå över till en mer hållbar livsstil och jag är din personliga guide på din oljiga resa.

Lästips: Därför har jag valt att bli brand partner med Young Living

4 Comments

  1. Pingback: Oljorna i Young Livings start kit och deras fantastiska egenskaper - Tess Waltenburg

  2. Pingback: DIY avslappnande facemist - Tess Waltenburg

  3. Pingback: Nötig granola med choklad och kanel - Tess Waltenburg

  4. Pingback: Fyra härliga skönhetsprodukter du kan göra själv med oljorna i Young Livings startkit - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *