Vill du jobba med mig i min business hos Young Living?

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Jag är så glad och tacksam över att jag tog steget att börja jobba med Young Living. Eteriska oljor har gett så mycket till mitt liv och de här är verkligen de bästa jag har testat. Att jag dessutom får lära mig så otroligt mycket längst vägen betyder så mycket. Som om det inte vore nog har jag ett helt fantastiskt team som peppar och stöttar mig på min resa. Men hur börjar man egentligen? Vad innebär det att starta en business med Young Living? Behöver man några förkunskaper? Och hur ska man tänka när man väljer rätt företag och rätt team? Här delar jag med mig av mina tankar och bemöter en del myter om network marketing.

Network marketing och multi level marketing är inte för alla

En myt som ofta sprids av vissa som sköter network marketing och multi level marketing på ett (enligt mig) oschysst sätt är att det är för alla. Det är det inte. Vi är alla olika och trivs med att jobba på olika sätt. Och många som säger detta är enligt min erfarenhet de som vill få in så många som möjligt i sin verksamhet utan att bry sig om ifall personen verkligen hade gynnats av det. MEN det som till viss del är sant med det är att det är för alla i den bemärkelsen att du inte behöver kunna någonting i förväg. Det krävs inga förkunskaper eller annat för att du ska kunna gå med. Alla sådana resurser får du tillgång till inom organisationen vilket jag tycker är helt fantastiskt.

Det enda du behöver, och som verkligen är viktigt, är en kärlek för produkterna du ska jobba med. Så länge du har det så kan du lära dig längst vägen. Och det är precis det jag gör. Jag har använt eteriska oljor länge men är långt ifrån en expert och jag har lärt mig mer om dem på den korta tiden jag har varit en del av Young Living än vad jag har gjort under tiden jag har använt dem innan. Så för mig har det här varit en otroligt möjlighet.

Välj rätt företag och rätt team innan du börjar med network marketing

Bilden många har av network marketing och multi level marketing finns tyvärr av en anledning. Det finns gott om företag och personer inom den här branschen som inte sköter det snyggt, och det är jag fullt medveten om. Min intention har alltid varit att vara transparent både kring vad jag tycker om branschen över lag och om hur vi jobbar. Jag har alltid dragits till friheten och möjligheterna network marketing erbjuder men för mig var det en lång process att välja rätt företag och rätt team. Och det vill jag verkligen att du ska ge dig själv också om du är sugen på att börja.

När jag researchade olika alternativ läste jag bland annat det här inlägget av Rika Tillsammans som jag tycker är väldigt bra. Där reder de ut hur man kan skilja på seriösa multi level marketing företag och pyramidspel. Jag följde även personer som jobbade med Young Living i flera månader innan jag bestämde mig. När jag väl hittade mitt team, Sustainable Squad, och valde att signa med fantastiska Ellinor ställde jag minst tusen frågor till henne innan jag väl bestämde mig.

För mig var det viktigt att känna att jag valde helt rätt och det känner jag verkligen nu. I och med att företaget man jobbar med, produkterna man förmedlar och teamet man signar med är hela kärnan i den här businessen uppmuntrar jag alla att verkligen göra sin research innan man bestämmer sig. Och det gäller självklart även om du vill signa med mig. Jag vill bara värva personer som verkligen vill vara med och som tycker att det känns rätt.

Kom igång med din business hos Young Living

Har du läst igenom detta och känner att du är redo att starta din business hos Young Living via mig? Då hör du helt enkelt av dig till mig så är vi igång! Sedan skickar jag information om hur du registrerar dig och guidar dig vidare. Du får tillgång till resurser, grupper, information och allt annat du behöver för att komma igång. Jag blir din personliga business coach och ger dig allt stöd och all peppning jag kan för att skapa möjligheter för dig att lyckas. Tillsammans hittar vi just dina styrkor och sätter upp mål utifrån vad du vill åstadkomma. Kanske vill du kombinera detta med en verksamhet du redan har? Eller bygga upp en sidoinkomst vid sidan av annat jobb eller föräldraledighet? Allt vi gör utgår från just dig och dina drömmar.

Och om du har läst igenom detta och är nyfiken men inte har bestämt dig än: Hör av dig! Jag hörs gärna av och berättar mer och besvarar dina frågor. Så kan du komma tillbaka när du verkligen har känt in om det är rätt för dig.

Lästips: Därför har jag valt att bli brand partner med Young Living

2 Comments

  1. Pingback: Co-work med Helena på Scandic Star - Tess Waltenburg

  2. Pingback: Så blandar du en riktigt härlig drink med Ningxia Red! - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.