Sötaste startkitet från Young Living med eteriska oljor för barn

– Det här inlägget är reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Young Living har nyligen släppt ett nytt startkit med eteriska oljor för barn och har ni sett något sötare? Mina barn har varit avundsjuka på min diffuser sedan jag fick den så det kändes verkligen dags att de fick en egen. Och den är så himla söt! I startkitet med den här diffusern, som heter Feather The Owl, ingår även eteriska oljor som är speciellt anpassade för barn.

Eteriska oljor för barn

Man kan göra egna blandningar om man vill använda eteriska oljor på barn men fördelen med detta är att du vet direkt att de är anpassade och säkra för barn. Det är alltså ett perfekt paket om du vill komma igång men inte har så stor kunskap om eteriska oljor i nuläget. När du blir medlem hos Young Living via mig får du tillgång till massor av bra resurser så att du kan lära dig mer. Och du får såklart mig som din egen personliga guide på din oljiga resa så jag hjälper dig och svarar på frågor.

Young Living startkit med Feather The Owl Diffuser

Förutom startkitet med Feather The Owl så finns såklart fortfarande alla andra härliga startkit och det är ett fantastiskt sätt att komma igång med eteriska oljor. Young Livings eteriska oljor är 100 % rena och deras seed to seal-process gör att de är av väldigt hög kvalitet. Det spelar stor roll vilka eteriska oljor man väljer och jag är stolt över att arbeta med ett företag som värderar kvalitet och hållbarhet högt. Det gör dessutom otroligt stor skillnad för att få önskad effekt vilket jag har upplevt själv efter att ha testat många olika märken.

Kom igång med eteriska oljor

Om du vill börja använda eteriska oljor från Young Living så finns jag här och guidar, peppar och stöttar dig på din resa. Du kan antingen gå in direkt via den här länken och registrera dig eller skriva till mig på Instagram om du vill bolla idéer kring vilka oljor som är rätt för dig. Vill du kanske ha avkopplande oljor? Eller oljor som ger fokus inför din jobbdag? Eteriska oljor för egen hudvård eller för hormonell balans? Det finns eteriska oljor för alla men det kan vara svårt att hitta rätt när man är nybörjare så därför finns jag här med resurser och råd.

Om du går in direkt här så får du gärna dubbelkolla så att mitt nummer 30566712 står i fältet ”Om värvaren”. På så sätt får du mig som din personliga guide hos Young Living och du får tillgång till alla fantastiska resurser vi har helt gratis.

Lästips: Vill du jobba med mig i min business hos Young Living?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.