Så blandar du en riktigt härlig drink med Ningxia Red!

– Reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Jag ÄLSKAR Ningxia Red! Ningxia är Young Livings antioxidantdryck som har massor av härliga hälsofördelar. Dessutom är den grymt god! Jag blandar den med is, bubbelvatten, kombucha och Orange + från Young Living. Det blir en härlig drink som ger mig ny energi i vardagen. Det går även bra att blanda ut den med ”bara” bubbelvatten. Oavsett om jag vill peppa mig själv inför arbetsdagen, få extra fokus eller njuta av något gott på helgen så är detta min go to. Barnen gillar den också vilket verkligen är ett plus. Vem gillar inte en drink med sugrör och is…?

En riktigt god drink med näring och antioxidanter

Jag blandar min drink genom att hälla upp en – två matskedar Ningxia Red i ett glas (beroende på glasets storlek). Sedan fyller jag upp ungefär en tredjedel av glaset med kombucha. Efter det har jag i is och toppar upp med bubbelvatten. Sist men inte minst blandar jag i några droppar eterisk olja och blandar runt. Young Living har massor av härliga oljor i plussortimentet som är anpassade för att vara kosttillskott. Man kan alltså testa sig fram bland olika smaker. Lime + och Lemon + står på min lista så de kommer nog få smaksätta mina Ningxia-drinkar framöver.

Ett enkelt och smidigt sätt att komma igång med en naturlig livsstil

En sak jag älskar med Young Livings Essential Rewards, vår månadsbox för holistisk hälsa och giftfri livsstil, är att man kan fylla den med vad man vill. Även om det är en prenumeration så anpassar du innehållet helt själv och fyller på med det du behöver hemma. Och du kan säga upp den precis när du vill. Vissa månader beställer jag bara eteriska oljor. Andra köper jag tvättmedel och tandkräm. Och ibland beställer jag hem Ningxia och andra produkter.

Det finns så himla mycket mer än eteriska oljor i Young Livings sortiment. Men genom att handla därifrån vet du att det är naturliga produkter och du får varorna levererade till dörren. När du är medlem i Essential Rewards samlar du även poäng, får gratis produkter när du handlar för en viss summa och lojalitetsgåvor efter ett visst antal månader. Så himla bra! Du kan läsa mer om Essential Rewards och se mina tidigare boxar i den här kategorin.

Om du är nyfiken på att beställa något från Young Living? Gå in direkt via länken här där mitt ID redan är ifyllt eller skriv ett DM till mig på Instagram så guidar jag dig vidare. Jag hjälper såklart gärna till med tips, inspiration och idéer om du är nyfiken på eteriska oljor men inte riktigt vet var du ska börja.

Lästips: Vill du jobba med mig i min business hos Young Living?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.