Porträtt – Emma Tyllström

Det finns så otroligt många personer i min vardag som inspirerar mig. Som stärker mig i min tro på mig själv. Som peppar och lyfter mig i mitt entreprenörskap. Som helt enkelt påminner mig om varför jag gör detta och som gör att jag orkar även när det känns tufft. En av dem är fantastiska Emma Tyllström som driver Creativly.se. Hennes guidade meditation är ett stående inslag i min vardag och hon ger mig gång på gång nya insikter kring vad som är viktigt i mitt liv. Här får ni veta mer om hennes resa och entreprenörskap.

Entreprenörskap där intuitionen får styra

Hur kommer det sig att du startade Creativly?
Allting började med att jag och min familj åkte iväg på en åtta månader lång husbilsresa i Europa. Vi längtade efter att leva ett annat liv än det vi levde hemma. Vi längtade efter mer tid med familjen och våra barn och vi längtade efter frihet, lågt bort från ekorrhjul och alla ”måsten”.

I samma veva valde jag att säga upp mig från mitt jobb, på ett större IT-bolag. Ett jobb jag verkligen älskade, men jag kända att jag villa göra det för att under resan ha möjlighet att fundera på vad jag ville med mitt liv och vad jag längtade efter. Jag hade länge känt att jag längtade efter något annat, något mer, men hade inte riktigt kunnat sätta fingret på det förut. På resan blev det så himla tydligt att det var just coachning jag ville jobba med. Och på den vägen är det. 

Porträtt - Emma Tyllström, Creativly.se

Vad kan vi läsa om på dina kanaler?
I mina kanalerna man hitta allt möjligt spännande! Men framförallt vill jag guida kreativa kvinnor att nå sin fulla potential. Jag vill inspirera dem till att omfamna den fantastiska kraften vi alla har inom oss och hjälpa mina följare att lyssna inåt, så att de kan skapa ett liv som är i linje med hjärtat och intuitionen.  

Vad har du för råd till den som vill följa sina drömmar?
Åh, drömmar! Detta fantastiska ämne som kan skapa både pirr i magen och den där totalt panikslagna känslan av att inte ha en aning om vad man drömmer om. Mitt råd till alla drömmare där ute är att ta ett steg tillbaka och börja med att se på sig själva. När jag jobbar med mina kunder så är den första delen av vårt arbete tillsammans helt och hållet fokuserat på grunden, där jag skapar en trygg plats för dem att öppna upp och se hela sig själva. Vi skalar av alla lager och tittat på vad det är som finns där, på insidan. Vi tittar på blockeringar, skuggorna, glädjen och lyckan och så märker jag att de börjar öppna upp. De börjar se. När alla lager och alla förväntningar är borta och vi har en tydlig bild över vilken grund vi ska fortsätta bygga på, så kan vi sakta men säkert börja skapa plats för det nya. Drömmarna. Längtan. Allt det där som gör att livet blir i linje med själen och hjärtat.

Våga lyssna inåt. Våga sätta dig ner med penna och papper och fråga dig själv ”vad vill jag, vad drömmer jag om?”. Skriv ner allt du kan komma på i din skrivbok och våga se förbi alla saker som du tror att du måste göra, alla saker som samhället kanske har fått dig att känna att du måste göra. När du tillåter dig själv att göra det. När du ser bortom det som först kanske har varit dina drömmar och tillåter dig själv att gå på djupet, då vet du att de drömmarna du har är i linje med det du längtar efter och drömmer om. Det är ingen annans drömmar och förväntningar utan det är bara dina egna!

Du har precis lanserat en webbutbildning. Skulle du vilja berätta lite mer om den?
Ja, åh! Min lilla bebis! Haha! Det är i alla fall så det känns. Kursen; Vägen till din inre magi, är en kurs som under så lång tid har växt fram inom mig. Det är en kurs som mina följare har efterfrågat och en kurs som jag verkligen, med hela mitt hjärta, vet kommer kunna skapa stora förändringar i kursdeltagarnas liv. 

För att berätta lite kort om den, så är det en kurs som kommer hjälpa dig att gå på djupet med dig själv. En kurs som kommer hjälpa dig se vad det är som blockerar dig. En kurs som kommer tillåta dig att se den fantastiska kvinnan du är, på djupet. Utan alla lager, alla roller. Utan alla förväntningar och alla krav utifrån. Det är också en kurs där du kommer lära dig förstå dig på dina energier och hur du kan höja din frekvens och vibration, för att tillslut landa i hur du kan manifestera det livet som du drömmer om. 
Det är en kurs för dig som verkligen, på riktigt, är redo för en förändring. En gång för alla! 

Porträtt - Emma Tyllström

Våga lyssna inåt. Våga sätta dig ner med penna och papper och fråga dig själv ”vad vill jag, vad drömmer jag om?”

Vilken är din viktigaste lärdom från resan som entreprenör?
Åh, det är defensivt att våga lyssna inåt. Att våga göra saker på mitt egna sätt. Det är så himla lätt att dras med i diverse olika grupper eller peppande Instagram konton där de minsann ska tala om för dig hur du bäst driver företag. Hur du skriver inlägg för att optimera dina följare eller hur du ska prata för att skapa engagemang. Men för mig har det aldrig handlat om antalet följare eller att skapa så mycket engagemang som möjligt. För mig har det alltid handlat om att skapa ett hållbart företag för mig själv, där jag följer mitt hjärta och får göra saker på mitt sätt. 

Jag hade säkert kunnat ha det tiodubbla antalet följare om jag hade gjort på någon annans sätt, men vad hade hänt med mig då? Hur hade det sättet att jobba fått mig att må? För mig handlar det därför om att nå ut till rätt personer. Till de som verkligen behöver höra mitt budskap. Och om det bara är en enda person som känner att mitt budskap har gjort skillnad för dem. Att det jag säger och det jag pratar om på ett eller annat sätt har förändrat deras liv, ja, då har jag nått mitt mål. 

Creativly.se

Vill du veta mer om Emma? Missa inte hennes fantastiska Instagram-konto där hon bland annat livesänder meditationer, hennes podcast och hennes hemsida där du kan läsa mer om hennes coachning och kursen ”Vägen till din inre magi”. Och missa inte mina tidigare porträtt av kvinnor som inspirerar mig som du hittar här.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.