Mina tjänster

Jag hjälper privatpersoner och företag att leva och jobba mer hållbart. I praktiken innebär det att jag jobbar brett som konsult inom hållbarhet för att stärka företags hållbarhet inifrån och ut. En del av det är internt hållbarhetsarbete och förändringsarbete där inkludering och långsiktiga förändringar står i centrum. Jag jobbar även hållbarhetskommunikation för att skapa starka, genuina varumärke och jag samarbetar med företag som vill synas i mina kanaler. För mig är det viktigt med ett helhetstänk kring hållbarhet där både den sociala, ekonomiska och miljömässiga hållbarheten får ta plats.

Hållbarhet – den röda tråden

Kärnan i min verksamhet är hållbarhet och det jobbar jag med på olika sätt. I mina sociala medier pratar jag om good enough sustainable living – vilket är precis vad jag vill förmedla. Jag vet att hållbarhet lätt kan bli en prestation där prestige överskuggar glädjen att förändra. Därför vill jag prata om hur vi kan skapa hållbarhet på ett bra sätt som vi alla kan bidra till. På samma sätt jobbar jag med företag. Jag vet att som företag finns det mycket att ta hänsyn till och för mig är det inte viktigast att ni är bäst på hållbarhet. För mig är det viktigast att ni har en vilja och ett driv – ni behöver inte vara bäst på hållbarhet för att vi ska kunna jobba tillsammans. Hållbart förändringsarbete kan jag hjälpa er med. Jag tror på samarbete och att jobba tillsammans mot ett mål.

Hållbart företagande

Jag erbjuder enskilda tjänster och paket för verksamheter som vill bygga ett starkt, hållbart varumärke. Med min kompetens inom hållbarhet, kommunikation, kvalitativa konsumentundersökningar och skapande av innehåll till sociala medier kan jag skräddarsy tjänster och paket utifrån just era behov. Vad just ditt företag behöver beror på hur ert hållbarhetsarbete ser ut idag och hur er målsättning ser ut. Vet du inte exakt vilka tjänster ni behöver hjälp med? Hör gärna av dig till mig och beskriv er situation så återkommer jag med ett förslag kring hur jag kan hjälpa er i ert förändringsarbete.

Genom att ta fram helhetslösningar, långsiktiga hållbarhetsstrategier och ramverk för er hållbarhetskommunikation hjälper jag ert företag bygga ert varumärke, lära känna er målgrupp och nå ut till rätt kunder med ert budskap. Målet är att jobba smartare, verkligen gå till botten med era värderingar och bygga en stark grund för ert hållbarhetsarbete. Inifrån och ut. Kontakta gärna mig för hjälp att se vad jag kan göra för er.

Här är några av de tjänster jag erbjuder:

 • Konsulttjänster inom kulturanalys, inkluderande arbete, kommunikation, intern och extern hållbarhet
 • Kvalitativa varumärkesundersökningar
 • Skapande av innehåll till sociala medier
 • Strategi för sociala medier
 • Marknadsföring på mina kanaler
 • Produktbilder
 • Content- och copywriting
 • Arrangemang av workshops
 • Föreläsningar inom hållbarhet och kommunikation
 • Styling och visual merchandising
 • Evenemangsplanering

Vill du se exempel på något tidigare influencer marketing samarbete jag har genomfört? Här kan du se ett av mina blogginlägg i samarbete med Yves Rocher och här kan du läsa ett blogginlägg jag har skrivit i samarbete med Infinite Yoga. Du kan även se tidigare samarbeten på mitt Instagramkonto och lyssna på min podcast Steg för Steg där Sysav sponsrade säsong 3.