Mina tjänster

Jag hjälper privatpersoner och företag att skapa hållbarhet inifrån och ut. I praktiken innebär det att jag jobbar brett som coach och konsult inom hållbarhet, varumärkesbyggande och kommunikation. Med ett helhetstänk kring hållbarhet och en bred kompetens som etnolog, kommunikatör, opinionsbildare och content creator tar jag fram helhetslösningar utifrån just era behov. Jag hjälper er som vill som vill bygga hållbara företag, skapa långsiktig förändring och arbeta med hållbart varumärkesbyggande för resultat utöver det vanliga.

Hållbarhet – Den röda tråden

Kärnan i min verksamhet är hållbarhet och det genomsyrar allt jag gör. I mina sociala medier pratar jag om good enough sustainable living vilket är precis vad jag vill förmedla. Jag vet att hållbarhet lätt kan bli en prestation där prestige överskuggar glädjen att förändra. Därför vill jag prata om hållbarhet som någonting vi alla kan bidra till oavsett vem vi är och hur våra förutsättningar se ut. Att det är någonting som kan integreras i allt vi gör på olika nivåer.

På samma sätt arbetar jag med hållbarhet mot företag. Min utgångspunkt är att alla gör så gott det kan men att det alltid finns utrymme för förbättringar, visioner och nya möjligheter. Jag vet att som företag finns det mycket att ta hänsyn till och för mig är det inte viktigast att ni är bäst på hållbarhet. Tvärt om ser jag gärna att ni står inför olika utmaningar inom hållbarhet då det ger oss en fantastisk möjlighet att utveckla ert hållbarhetsarbete tillsammans. För mig är det viktigast att ni har ambitioner. Förändringsarbetet kan jag hjälpa er med.

Hållbart företagande

Jag erbjuder paket och helhetslösningar för er som vill bygga hållbara företag och hållbara varumärken. Med min kompetens som etnolog och min breda erfarenhet av arbete med hållbarhet, kommunikation och sociala medier kan jag skräddarsy mina tjänster utifrån just era behov. Vad just ditt företag behöver beror på hur ert hållbarhetsarbete ser ut idag och hur er målsättning ser ut. Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er på bästa möjliga sätt? Kontakta mig idag och beskriv er situation så återkommer jag med ett förslag kring hur vi kan arbeta tillsammans.

Genom att ta fram helhetslösningar, långsiktiga strategier och ramverk för er hållbarhetskommunikation hjälper jag ert företag att bygga ert varumärke inifrån och ut. Jag hjälper er att arbeta aktivt med era värderingar och låta dem genomsyra verksamheten. Genom mina tjänster får ni även en möjlighet att förstå och lära känna er målgrupp på djupet samt nå ut till rätt kunder med ert budskap. Målet är att jobba smartare, verkligen gå till botten med era värderingar och integrera ert hållbarhetsarbete i hela er verksamhet. Inifrån och ut. Kontakta mig idag för att se hur jag kan hjälpa er.

Ett urval av de tjänster jag erbjuder:

  • Konsulttjänster inom hållbarhet, kulturanalys, inkluderingsarbete, kommunikation och varumärkesbyggande
  • Kvalitativa varumärkes- och målgruppsundersökningar
  • Skapande av innehåll till sociala medier
  • Strategi för hållbart varumärkesbyggande och sociala medier
  • Marknadsföring och influencer samarbete på mina kanaler
  • Produktbilder, rörligt innehåll och styling
  • Contentwriting, copywriting och SEO-tjänster
  • Evenemangsplanering och arrangemang av workshops
  • Föreläsningar inom hållbarhet och kommunikation

Vill du se exempel på något tidigare influencer marketing samarbete jag har genomfört? Här kan du se ett av mina blogginlägg i samarbete med Yves Rocher och här kan du läsa ett blogginlägg jag har skrivit i samarbete med Infinite Yoga. Du kan även se tidigare samarbeten på mitt Instagramkonto och lyssna på min podcast Steg för Steg där Sysav sponsrade säsong 3.