Mina favoriter ur Young Livings julkatalog

– Inlägget innehåller reklam för min verksamhet hos Young Living

Snart är det jul och jag är ute i god tid och köper julklappar. Det känns dels skönt för mitt eget inre lugn och det känns även bra för att slippa onödiga impulsköp. Jag vill, som du säkert vet, absolut inte köpa någonting onödigt utan satsar på gåvor som verkligen kommer till glädje.

Young Living släppte för ett tag sedan en julkatalog som innehåller så himla många härliga presenttips! Du kan spana in katalogen i sin helhet här men jag tänkte även tipsa om mina favoriter. Det finns allt från fina presentkit med oljor och rollers till diffusers och väskor för barnen. Om du är ute efter något lite mindre är läppceraten fantastiska men du kan även slå på stort och beställa ett paket med härliga oljor. Vilken typ av present är du ute efter?

Gör egna hållbara julklappar eller handla saker som verkligen kommer till användning

Jag har beställt hem pingvinen, som är en specialprodukt för Essential Rewards-medlemmar, till mina barn och ser SÅ mycket fram emot att ge den till dem i julklapp. Jag slog även till på paketet med fyra läppcerat i fin förpackning. Det med kanel och mint är mitt favoritcerat hittills men jag ser verkligen fram emot att testa de andra. Det är dessutom en väldigt prisvärd present som definitivt kommer till användning.

Ett annat tips är att beställa hem ett eget premium startkit och göra DIY-presenter. Med oljorna i startkitet kan du nämligen göra allt från kroppsskrubb och badbomber till ansiktsvatten och rollers och det är garanterat en uppskattad present. Eller varför inte dra ihop en myskväll med några vänner och göra produkterna tillsammans? Det viktiga med julen är ju att träffas och på så sätt kan du även inspirera fler att prova på en giftfri livsstil. Här hittar du flera härliga recept som går att göra med oljorna ur startkitet.

Har du hunnit fixa alla julklappar än? Vill du kanske ha tips och idéer? Du får väldigt gärna skriva till mig. Jag delar gärna med mig av mina bästa tips på hållbara presenter som kommer till användning! Och jag tipsar gärna om recept som jag gillar och hur du kan göra naturliga skönhetsprodukter att ge bort. Prisvärt och miljövänligt på samma gång!

Om du är sugen på att beställa något ur julkatalogen eller ett startkit så att du kan göra dina egna julklappar så kan du antingen gå in direkt via den här länken eller skriva till mig i DM på Instagram. Om du går in via länken så ska mitt ID redan vara ifyllt under ”Om värvaren” men annars skriver du in 30566712 så får du mig som din personliga guide. Jag ser så mycket fram emot att peppa och stötta dig på din resa mot en mer hållbar livsstil!

Lästips: Oljorna i Young Livings start kit och deras fantastiska egenskaper

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *