Min Essential Rewards-order för November

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Julen närmar sig och jag är SÅ peppad på mys! Jag värmer såklart upp redan nu med härligt kryddiga dofter och köper julklappar i god tid. För mig har det viktigt att dra ner på kraven ordentligt kring julen. Att fråga mig vad som faktiskt är viktigt för mig, prioritera det och låta resten vara. Jag älskar, som du säkert har gissat, härliga dofter så det står högst upp på min lista. Mysig belysning och julens alla smaker är också prioritet. Och självklart att spendera tid tillsammans med nära och kära. Men det mesta annat kan faktiskt kvitta och det känns väldigt skönt att ha landat i det.

Jag passade på att köpa de flesta julklappar nu i November och flera av dem var en del av min Essential Rewards-box från Young Living. Essential Rewards är vårt medlemsprogram där du förutom de 24 % rabatt du får om du handlar via mig, även med vanlig order, får återbäring och gratisprodukter. Man får 10 % återbäring de första månaderna och 20 % månaderna efter. Så himla bra! I min Essential Rewards-box väljer jag, förutom de eteriska oljor jag vill ha, även vardagliga produkter som jag ändå hade köpt. Det finns allt från tandkräm och smink till städprodukter och schampoo så man kan fylla på med lite allt möjligt. I och med att det levereras till dörren så är det ett väldigt smidigt sätt att komma igång med en giftfri livsstil.

Vill du gå med i Young Living Essential Rewards via mig?

I den här månadens box fick jag hem schampoo med Lavendel och Mint, Cinnamon Bark + som går att använda i matlagning, Oregano, Pepparmint, Release och Frankincense som promos. Dessa produkter var alltså helt gratis. Young Livings promos för essential rewards varierar från månad till månad men det är så gott som alltid produkter som kommer till användning. Här kan du till exempel se de toppenprodukter jag fick hem i oktober som går varma hemma hos mig.

Utöver det beställde jag lite gott och blandat. Det blev allt från juliga oljor till tandkräm både till mig och barnen. Jag beställde även hem ett kit från Young Livings julkatalog där man fick hem en superfin gran. Och min underbara Ember-diffuser som har gått varm på mitt skrivbord sedan dess! Den är verkligen ett tips om du vill ha en lite mindre diffuser och man får med två av mina favoritoljor på köpet: Citron och Pepparmint. Det finfina kitet med fyra olika cerat är ett perfekt julklappstips om du frågar mig.

Är du sugen på att gå med i Young Living Essential Rewards via mig? Då kan du antingen gå in direkt via den här länken där mitt ID är ifyllt. Om det inte skulle vara det fyller du själv i 30566712 i fältet ”Om värvaren” så får du mig som din personliga coach och guide på din giftfria resa. Jag hjälper dig med allt du behöver så att du kommer igång med din resa mot en giftfri livsstil på bästa möjliga sätt!

Lästips: 5 härliga recept du kan göra med Young Livings startkit

1 Comment

  1. Pingback: Mina favoriter ur Young Livings julkatalog - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *