Min Essential Rewards-order för december

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Tiden springer verkligen iväg och helt plötsligt är det december. Är det bara jag som inte riktigt är förberedd på ett nytt år? Det känns verkligen som att det här är en perfekt tid för reflektion och att dra sig tillbaka. Att fundera över vad vi vill ta med oss in i det nya året och vad vi vill lämna bakom oss. Fira våra framgångar och lära oss av våra motgångar.

Det är så lätt att bara springa iväg och missa att vara stolta och tacksamma över det vi har åstadkommit. Därför tänkte jag skriva en årsresumé inom kort och gå igenom året som har varit. Men nu ska jag visa er något riktigt kul. Nämligen min Essential Rewards-order för december månad!

Essential Rewards är Young Livings prenumerationsbox där du kan välja innehållet helt själv. Det är ett supersmidigt sätt att gå över till en mer giftfri livsstil och du får allting levererat till dörren. Det är ingen bindningstid så du kan avsluta din prenumeration när du vill. Du får dock fler fördelar ju längre du är med och jag tycker att det är oslagbart jämfört med många andra medlemskap.

I min december-box beställde jag en Vita-diffuser som är anpassad för att kunna få plats i bilens mugghållare. Så himla smart! Den går att koppla in med USB och går alltså att använda i bilen. Jag använder dock min hemma. Jag köpte även Ninxia som är Young Livings antioxidantdryck. Utöver det beställde jag tre olika eteriska oljor: Christmas Spirit, Vanilj och Ginger +. Men vet du vad det bästa är? Jag fick ett helt gäng produkter på köpet också.

De andra produkterna du ser är nämligen decembers promos. Det är produkter som man får gratis när man handlar för vissa summor. Så om du går med i Essential Rewards får du 10 % återbäring de tre första månaderna, 20 % efter det, och möjlighet att ta emot härliga gratisprodukter. Du får även extra gratisprodukter efter ett visst antal månader, som jag fick nu när jag även tog emot oljan Release.

Är du nyfiken på Essential Rewards? Gå in och registrera dig direkt via länken här eller skriv ett DM till mig på Instagram så berättar jag mer och guidar dig vidare.

Lästips: Fyra härliga skönhetsprodukter du kan göra själv med oljorna i Young Livings startkit

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *