Hållbart content

Jag hjälper er att skapa hållbart content som bygger ett långsiktigt starkt varumärke. Oavsett om ni vill samarbeta med mig som influencer eller om ni vill beställa content från mig så hjälper jag er med er hållbarhetskommunikation och att kommunicera era värderingar.

Skapa content inom hållbarhet

Har ni produkter eller tjänster som ni vill ha hjälp med att marknadsföra? Jag hjälper er skapa hållbart content som går i linje med ert varumärke och era värderingar. Genom att utgå från er verksamhet och målgrupp skräddarsyr jag lösningar för just era behov. Jag har en bred kompetens kring att skapa bilder, rörligt material, podcast, content writing och copywriting. Vet du inte riktigt hur era behov ser ut? Jag hjälper gärna till med kvalitativ målgruppsanalys och sociala medier strategi.

Produktbilder – styling och fotografering

Jag har drivit mina kanaler sedan 2017 och har lång erfarenhet av att fotografera och styla. Allt innehåll i mina kanaler är stylat och fotograferat av mig själv, förutom när specifika fotografer nämns, och jag har en lång rad uppdragsgivare som även använder mitt content i sina egna kanaler. Jag hjälper er gärna skapa content som består, oavsett om vi gör ett influencer marketing samarbete eller om ni endast vill beställa content. Hör gärna av er till mig så skräddarsyr jag ett paket och en offert som hjälper er att bygga ett hållbart varumärke utifrån era behov.

Köp mina bilder via Shutterstock

Om du är ute efter mer generella bilder så får du gärna kika på min portfolio på Shutterstock och registrera dig som kund där. Att köpa bilder via en bildbank är aldrig detsamma som att beställa content skapat för just ert varumärke. Å andra sidan så är det ett prisvärt och enkelt sätt att hitta bilder till sociala medier. Vill du sedan ta ert content och era sociala kanaler till en ny nivå så får du gärna höra av dig för en personlig analys av ert varumärke, er sociala medier strategi och era behov.

Content till tidigare uppdragsgivare 

Jag har en bred portfolio av hållbart content jag har skapat åt tidigare uppdragsgivare. Bland mina tidigare samarbetspartners hittar du bland annat företag som Yves Rocher, Myrorna, Comfydence, Mylla Mat och Infinite Yoga. Sommaren 2020 skrev jag en Malmö-guide i samarbete med Malmö Stad. Den röda tråden i mitt arbete är hållbarhet och jag skapar innehåll kring allt från cirkulär konsumtion och vardagsprodukter till upplevelser och beteendeförändring. Behöver ditt företag hjälp med produktbilder, copywriting eller content till era kanaler? Jag hjälper er gärna att ta fram en hållbar varumärkesstrategi, sociala medier strategi och paket med content som passar just er.

Behöver ni hjälp med att skapa content? Kontakta mig så hjälper jag er.

Jag är kulturanalytiker i grunden (utbildad vid Lunds universitet) och har erfarenhet av både små och stora organisationer. Vill du veta mer om mig och min bakgrund? Läs mer om mig här.