Hållbart content & SEO-tjänster

Jag hjälper er att arbeta med hållbart varumärkesbyggande och skapa content som är i linje med era värderingar. Oavsett om ni vill anställa mig som konsult, influencer, content creator eller för SEO-tjänster så hjälper jag er med kommunikation. Jag har en bred erfarenhet inom varumärkesbyggande och tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar just era behov.

Vill ni att jag skriver inlägg till er blogg för att skapa mervärde och optimera SEO? Eller skapa reels och bilder som ni kan använda till era kanaler? Jag skapar content utifrån just ert varumärke, er målgrupp och era värderingar.

Skapa hållbart content – Anlita mig som content creator

Har ni produkter eller tjänster som ni vill ha hjälp med att marknadsföra? Jag hjälper er skapa hållbart content som går i linje med ert varumärke och era värderingar. Genom att utgå från er verksamhet och målgrupp skräddarsyr jag lösningar för just era behov. Jag har en bred kompetens kring att skapa bilder, rörligt material, podcast, content writing, SEO-tjänster och copywriting.

Vet du inte riktigt hur era behov ser ut? Vi löser det. Jag hjälper gärna till med kvalitativ målgruppsanalys och hållbar varumärkesstrategi. Tillsammans hittar vi ett upplägg som bidrar på bästa möjliga sätt till ert varumärke och effektiviserar ert arbete med sociala medier. Förutom content till era kanaler och influencer marketing-samarbeten erbjuder jag även tjänster inom PR och event. Läs mer om det här.

Contentproduktion för Refurbly 2022

Texter och SEO – Anlita mig som skribent

Behöver ni artiklar eller blogginlägg till er hemsida för SEO och att skapa mervärde för er målgrupp? Det kan jag hjälpa er med. Förutom att skriva texter och artiklar erbjuder jag även en rad tjänster som skribent åt företag. Jag har tidigare arbetat med kunder som Medvetna.se och La Leia för att skapa meningsfulla texter som stärker både deras varumärke och sökmotoroptimering. Här kan du ta del av exempel på tidigare samarbeten jag har gjort kring SEO här på min egen sida och för andras varumärken:

Att arbeta med SEO är ett smart sätt att jobba med hållbart varumärkesbyggande och organisk räckvidd. Tveka inte att kontakta mig idag för att se hur jag kan hjälpa ert företag med artiklar, texter och SEO.

Beställ produktbilder och content – Styling och fotografering

Jag har drivit mina kanaler sedan 2017 och har lång erfarenhet av att ta fram kreativa contentidéer, fotografera och styla. Allt innehåll i mina kanaler är stylat och fotograferat av mig själv, förutom när specifika fotografer nämns, och jag har en lång rad uppdragsgivare som även använder mitt content i sina egna kanaler.

Jag hjälper er att skapa content och bygga ett hållbart varumärke oavsett om vi gör ett influencer marketing samarbete eller om ni vill beställa content till era egna kanaler. För mig är det viktigt att se till helheten och anpassa innehållet efter era värderingar och er hållbarhetskommunikation. Hör gärna av er till mig så skräddarsyr jag ett paket och en offert som hjälper er att bygga ett hållbart varumärke utifrån era behov.

Content till tidigare uppdragsgivare 

Jag har en bred portfolio av hållbart content jag har skapat åt tidigare uppdragsgivare. Bland mina tidigare samarbetspartners hittar du bland annat företag som Yves Rocher, Myrorna, Comfydence, Mylla Mat och Infinite Yoga. Sommaren 2020 skrev jag en Malmö-guide i samarbete med Malmö Stad och jag har producerat min podcast Steg för Steg – Inspiration för en hållbar livsstil i samarbete med Sysav.

Den röda tråden i mitt arbete är hållbarhet och jag skapar innehåll kring allt från cirkulär konsumtion och vardagsprodukter till upplevelser och beteendeförändring. Behöver ditt företag hjälp med produktbilder, copywriting eller content till era kanaler? Jag hjälper er gärna att ta fram en hållbar varumärkesstrategi och paket med content som passar just er.

Behöver ni hjälp med att skapa content? Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa just er.

Jag är kulturanalytiker i grunden (utbildad vid Lunds universitet) och har erfarenhet av både små och stora organisationer. Vill du veta mer om mig och min bakgrund? Läs mer om mig här.

Lästips: Så skapar du långsiktigt hållbart content