Fyra härliga skönhetsprodukter du kan göra själv med oljorna i Young Livings startkit

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Att göra egna giftfria skönhetsprodukter behöver verkligen inte vara svårt. Förutom att vara snällt mot kroppen och miljön är det även snällt mot plånboken. Med ett startkit från Young Living kan du göra massor av egna naturliga skönhetsprodukter. Du kan till exempel göra kroppsskrubb, deo, ansiktsolja, face mist, serum och massageolja. Jag älskar att experimentera med de olika dofterna och läsa på om dess olika egenskaper. Det är fantastiskt att man enkelt kan göra naturliga skönhetsprodukter som både doftar gott och har vårdande egenskaper från oljorna.

Här är fyra olika produkter jag svängde ihop på ungefär fem minuter med de eteriska oljorna från Young Livings startkit: Ett glow serum med Frankincense och Lavendel, ett ansiktsvatten med Frankincense och Lavendel, en grundande och avslappnande roller med Frankincense och Lavendel och en massageolja med Thieves. Thieves är toppen att ha i massageoljor och rollers såhär års i och med att den både doftar gott och har immunstöttande egenskaper.

Att göra egna skönhetsprodukter är verkligen ett superbra budgetknep för dig som vill leva mer giftfritt. Till de här produkterna behöver du bara komplettera med jojobaolja och rosenvatten när du har köpt ditt startkit. That’s it! Att ge bort hemmagjorda lyxiga skönhetsprodukter är även ett enkelt och roligt presenttips som går hem hos de flesta. Varför inte sätta ihop ett fint litet paket med ansiktsvatten och serum och slå in det i silkespapper och ett växtfärgat band?

”Att göra egna giftfria skönhetsprodukter behöver verkligen inte vara svårt. Förutom att vara snällt mot kroppen och miljön är det även snällt mot plånboken.”

Om du är sugen på att beställa ett eget startkit med eteriska oljor så kan du antingen gå in direkt via den här länken eller skicka ett DM till mig på Instagram så guidar jag dig vidare. Är du sugen på att gå med i mitt team och jobba med mig i min business hos Young Living? Läs mer här eller hör av dig till mig så berättar jag mer.

Lästips: Vill du jobba med mig i min business hos Young Living?

1 Comment

  1. Pingback: Min Essential Rewards-order för december - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *