Co-work med Helena på Scandic Star

En sak jag älskar med att driva eget är att kunna jobba var jag vill. Det ger mig en sådan otrolig frihetskänsla. Dessutom ger det mig otroligt mycket ny inspiration och kreativitet. I måndags åkte jag och fantastiska Helena till Scandic Star här i Lund och co-workade. Helena jobbar som mental tränare och jag är så glad över att ha lärt känna henne. När man driver eget och jobbar ensam betyder det mycket att ha ett nätverk av andra kvinnor som brinner för liknande saker. Vi åt en god frukost, pratade mycket och länge och sedan satte vi oss och jobbade.

Jag fick ordnat en del innehåll som jag kan pytsa ut under det kommande året. För mig gör det skillnad att förbereda så mycket content som möjligt. När jag har en del färdigt kan jag vila i det och det gör det mycket lättare att skapa mer innehåll ur spontan kreativitet. En sak jag vill skriva mer om under 2022 är hur jag jobbar som content creator så stay tuned om du är intresserad av det.

”För mig är det här även en viktig period både för reflektion kring det gångna året och för att sätta mål kring vad jag vill åstadkomma under 2022. Vad vill jag sätta ut i världen just nu? Hur kan jag jobba på ett sätt som verkligen är i linje med vem jag är och min vision?”

För mig är det här även en viktig period både för reflektion kring det gångna året och för att sätta mål kring vad jag vill åstadkomma under 2022. Vad vill jag sätta ut i världen just nu? Hur kan jag jobba på ett sätt som verkligen är i linje med vem jag är och min vision? En del av det kommer vara att bygga upp ett hållbart team i min Young Living business. Om du är nyfiken på oljorna, tycker att businessen verkar spännande och vill läsa mer så kan du göra det här. För mig känns det viktigt att verkligen hitta personer som hade älskat att vara en del av det vi gör och vårt team. Men du behöver inga förkunskaper. Resurser finns och coachning och vägledning står jag för.

En annan del är att jag vill bygga gemenskaper på olika sätt. Att hitta synergier med andra. Jag tror verkligen på att samarbete är A och O för att vi ska kunna åstadkomma så mycket som möjligt. Där ser jag verkligen min business hos Young Living som en fantastisk möjlighet att skapa event, att hålla i träffar och hitta på andra roliga aktiviteter. Men jag drömmer och sätter mål kring andra saker jag vill skapa också. Vad längtar du efter? Vad skulle du vilja vara en del av under 2022 som jag kanske kan initiera?

Ja, som sagt: Att sitta och co-worka med likasinnade ger så mycket ny energi. Nu samlar jag ihop 2021 med nya insikter och lärdomar och ser fram emot ett nytt händelserikt år. Det ska bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda.

Lästips: Så skapar du långsiktigt hållbart content

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *